Site Kullanım Koşulları

Site Kullanim Koşulları

Sitemizdeki içerikleri okumadan ve içeriklere yorum yazmadan önce lütfen ”Site Kullanım Koşulları”mızı okuyunuz.

Sitemizi ziyaret eden, içerikleri okuyan, sponsor reklamlarla yeni bağlantılara giden ve sayfalardaki yazılara yorumda bulunan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.

Sitemizde yer alan içeriklerden herhangi birinde Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve kişisel haklara yönelik olarak olumsuzluk oluşturabilecek yorumlarda bulunan kişilerin gerekli bilgileri talep edilmesi halinde yetkili makamlarla paylaşılır.

Sitemiz üzerinde yer alan sponsor reklamlardan yeni bağlantılara gitmeniz ve bu yeni bağlantılarda oluşabilecek mağduriyetlerinizden sigortasorgula.org sorumlu değildir.

Sitemizde yer alan içerikler için hakaret, aşağılama…vs kişisel haklara saygısız yorumlar yer alması durumunda bu yorumların sahipleri hakkında gerekli hukuki girişimler başlatılır.

Sitemiz içerisinde yer alan çerezlerle alakalı olarak sigortasorgula.org sorumluluk kabul etmez, sorumluluk ziyaretçiye aittir.

Sitemizdeki hiçbir bilgi ”resmi görüş” değildir. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamı bilgilendirme amacı güden yazılardır. Bu sebeple ”resmi” niteliği var kabul edilmemelidir.

Sitemizi ziyaret eden bütün kullanıcılar ”Site Kullanım Koşulları”nı kabul etmiş sayılır. Sitemizin kullanım koşullarına dönük hiçbir hukuki sorumluluğu sigortasorgula.org adresi kabul etmemektedir.