Zurich Sigorta Poliçe Sorgulama (DASK, Konut, İşyeri, Sağlık, Hayat ve Taşıt)

25.10.2019
A+
A-
Zurich Sigorta Poliçe Sorgulama (DASK, Konut, İşyeri, Sağlık, Hayat ve Taşıt)

Zurich Sigorta’da poliçe sorgulama işlemleri şirket müşteri hizmetlerinden, web sitesinden ve sorgulanacak sigorta türüne göre e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilir. Zurich Sigorta poliçe sorgulama işleminde kullanacağınız veriye göre de değişen işlem platformları üzerinden Zurich Sigorta’dan satın aldığınız poliçe bilgilerinin detaylarına kolayca ulaşabilirsiniz.

ZURICH SİGORTA KONUT POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta konut poliçesinin sorgusu işleminde “Benim Evim” ve “Konut Eşya Sigortası” ürün poliçe detaylarına ulaşabilirsiniz. Ev sahibi ya da kiracı olarak yaptırmış olduğunu konut sigortasının poliçelerini sorgulama için tercih ettiğiniz platforma göre poliçe numaranızı ya da TC kimlik numaranızı kullanabilirsiniz.

Anadolu Sigorta Poliçe Sorgulama yazımızdan Anadolu Sigorta DASK, sağlık ve konut sigorta poliçe sorgulama detaylarına ulaşabilirsiniz.

Zurich Sigorta Benim Evim Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta Benim Evim poliçe sorgusu için 0 850 250 75 00 numaralı Zurich Sigorta müşteri hizmetleri ve Zurich Sigorta web sitesi üzerinden hizmet veren online işlemler menüsü kullanılabilir. Zurich Sigorta online işlemler menüsü üzerinden işlem yapmak için sisteme üye olmanız gereklidir. Üyelik sonrası https://zip.zurichsigorta.com.tr/Sube/Pages/Login.aspx linkine giriş yaparak aşağıda gösterildiği şekilde “TC Kimlik Numarası / Müşteri Numarası” ve “Şifre” girişi ardından “Giriş Yap” butonuna tıklanarak sorgulama işlemi gerçekleştirilir.

zurich sigorta online police goruntuleme

Zurich Sigorta Online Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta Konut Eşya Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta Konut Eşya poliçesinin sorgusu şirket müşteri hizmetleri ve internet şubesi üzerinden yapılabilir. Müşteri hizmetleri ile poliçe sorgulama işlemini gerçekleştirmek için 0 850 250 75 00 numarasını aramakla birlikte WhatsApp üzerinden ilgili numaraya mesaj gönderilebilir. Web üzerinden sorgulama için https://www.zurichsigorta.com.tr/ adresi üzerinden “Online İşlemler” menüsü kullanılarak işlem gerçekleştirilir.

ZURICH SİGORTA DASK POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta’dan DASK poliçe sorgusu için şirket işlem kanalları yanında e-Devlet web sitesi ile birlikte  https://dask.gov.tr/ adresi üzerinden hizmet veren Doğal Afet Sigortaları Kurumu web sitesi ve ALO DASK 125 hattı kullanılabilir. ALO DASK 125 hattı üzerinden sorgulama yapmak için poliçe numara bilginiz gerekmektedir. E-Devlet ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu web sitesi üzerinden yapılacak sorgulama işlem detaylarına aşağıda yer verilmektedir.

e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama

e-Devlet’ten DASK poliçe sorgusu işlemi https://www.turkiye.gov.tr/dask-police-sorgulama linki üzerinden giriş yapılarak gerçekleştirilir. Linke giriş yapılması ardından aşağıda gösterilen açılan sayfada “Kimliği Şimdi Doğrula” butonuna tıklanarak kimlik doğrulama sayfasına geçiş yapılır.

e-devletten dask police sorgulama

e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama Adım-1

Butona tıklama ardından aşağıda gösterildiği şekilde “e-Devlet Şifresi” ile giriş seçeneği tercih edilerek istenen bilgiler ilgili bölmeler girilir. Bilgileri girmenin ardından “Sisteme Giriş Yap” butonuna tıklanır.

dask policesini edevletten goruntuleme

e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama Adım-2

Kimlik doğrulama yapılarak sisteme giriş yapılması ardından sistem yoğunluğuna bağlı olarak birkaç dakikalık süre sonrasında DASK poliçenize ait aşağıdaki bilgilere e-Devlet üzerinden ulaşabilirsiniz:

  • Sahip olduğunuz DASK poliçe listesi
  • Poliçe detayları

Doğal Afet Sigortaları Kurumu Online DASK Poliçe Sorgulama

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’ndan online DASK poliçe sorgulama işleminde https://dask.gov.tr/e-services/portal/searchPolicy linkine giriş yapılarak açılan sayfa kullanılır. Açılan sayfada sahip olduğunuz bilgi türüne göre DASK poliçe sorgulama için aşağıda gösterildiği şekilde tercih yapmanız gereklidir.

dask policesini internetten sorgulama

Online DASK Poliçe Sorgulama Adım-1

Yaptığınız tercih sonucu aşağıda gösterildiği şekilde bilgi girişi yapılacak sayfa otomatik olarak yüklenecektir. Örnek olarak “TC Kimlik / DASK Poliçe No” seçimi yapılarak bilgi girişinin nasıl yapılması gerektiği aşağıda gösterilmiştir. Bilgi girişi yapılarak “Ara” butonuna tıklamanız sonrası sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

interneten deprem sigortasi sorgulama

Online DASK Poliçe Sorgulama Adım-2

ZURICH SİGORTA ARAÇ POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta’nın araç poliçe sorgulaması için şirket online işlemler menüsü ve müşteri hizmetleri yanında e-Devlet Kapısı kullanılabilir. Zurich Sigorta araç poliçesi sorgulama işlemini aşağıdaki ürünler için verdiğimiz kanalları kullanabilirsiniz:

  • Benim Arabam (Kasko)
  • Yat Sigortası
  • Zorunlu Trafik Sigortası

Zurich Sigorta Benim Arabam (Kasko) Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta’nın benim arabam kasko poliçesi sorgusu içim şirket kanalları dışında e-Devlet “Kasko Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama” sekmesi kullanılabilir. https://www.turkiye.gov.tr/sbm-kasko-police-sorgulama linki ile giriş yapılan sistemde “e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama” başlığı altında verilen kimlik doğrulama adımları tamamlanarak sorgulama işlemi gerçekleştirilir.

Zurich Sigorta Yat Sigortası Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta’nın yat sigorta poliçe sorgusu için aşağıda verilen şirket kanallarını kullanmanız gereklidir:

  • Zurich Sigorta Müşteri Hizmetleri
  • Zurich Sigorta İnternet Şubesi

Zurich Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası Poliçe Sorgulama

Zurich Sigorta’nın zorunlu trafik sigorta poliçesinin sorgusu için şirket müşteri hizmetleri ve internet şubesi dışında e-Devlet kullanılabilir. E-Devlet üzerinde https://www.turkiye.gov.tr/sbm-trafik-police-sorgulama linkine giriş yapılarak “e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama” başlığı altındaki işlemleri tamamlayarak sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ZURICH SİGORTA SAĞLIK POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta’nın sağlık poliçelerinin sorgusu için benzer şekilde şirket kanalları kullanılabilir. 0 850 250 75 00 numaralı Zurich Sigorta Müşteri Hizmetleri ve https://zip.zurichsigorta.com.tr/Sube/Anasayfa/Default.aspx sekmesi üzerinden hizmet veren Zurich Sigorta İnternet Şubesi sağlık poliçe sorgulamaları için kullanılır. İlgili kanallar aracılığıyla aşağıda sıralanan Zurich Sigorta sağlık poliçe sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz:

  • Sağlığım Güvende
  • Sağlık Olsun
  • Seyahat Sağlık

ZURICH SİGORTA HAYAT POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta hayat sigorta poliçesinin sorgusu için e-Devlet ve Zurich Sigorta sorgulama kanalları kullanılabilir. E-Devlet üzerinden hayat sigorta poliçesi sorgusu için https://www.turkiye.gov.tr/hayat-sigortasi-police-sorgulama linkine giriş yapılarak yukarıda kimlik doğrulama hakkında bilgi verdiğimiz “e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama” başlığı altındaki işlem adımları izlenebilir. Zurich Sigorta hayat poliçe sorgulama işlemini aşağıda sıralanan ürünler için kullanabilirsiniz:

  • Yıllık Ferdi Kaza Sigortası
  • Uzun Süreli Ferdi Kaza Sigortası
  • Ferdi Kaza Güvencem

ZURICH SİGORTA İŞYERİ POLİÇE SORGULAMA

Zurich Sigorta işyeri poliçesinin sorgulaması şirket sorgulama kanalları üzerinden gerçekleştirilir. İşyeri sigorta poliçesi sorgulama işlemini aşağıda listelenen Zurich Sigorta ürünleri için kullanabilirsiniz:

  • Süper İşletme Sigortası
  • Benim İş Yerim
  • İş Yerime Güvende
  • KOBİ Sorumluluk Sigortası
  • KOBİ Kimliğim Güvende
  • KOBİ Yangın Sigortası
  • Otel Sigortası
  • Tarım Sigortaları
  • Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Yukarıda sıralanan ürünler için DASK ve Tarım Sigortaları ürünleri için e-Devlet üzerinden Zurich Sigorta poliçe sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. DASK sorgulama için yukarıda “e-Devlet DASK Poliçe Sorgulama” başlığı altında anlatılan işlemleri takip edebileceğiniz gibi Tarım Sigortaları için https://www.turkiye.gov.tr/tarim-sigortalari-havuzu-police-sorgulama linki üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ZURICH SİGORTADAN YAPTIRABİLECEĞİM SİGORTALAR NELERDİR?

Zurich Sigorta’dan yaptırılabilecek sigortalar aşağıda başlıklar halinde sıralanmaktadır:

  • İşiniz
  • Eviniz
  • Aracınız
  • Kişisel Güvenliğiniz
  • Sağlığınız
  • Hayatınız
  • Büyük İşletmeler

Ana başlıklar halinde verilen sigorta ürünlerinden yararlanmak için https://www.zurichsigorta.com.tr/ adresi üzerinde yer alan “Ürünlerimiz” sekmesini kullanarak “SATIN ALMAK İSTİYORUM” talimatı ile sizin için değerli olan her şeyi güvence altına alabilirsiniz.

Zurich Sigorta İşyeri Sigortaları

Zurich Sigorta’nın işyeri sigorta ürünleri işyerinizde meydana gelebilecek pek çok riski güvence altına almaktadır. İşletmenizin faaliyet gösterdiği alana yönelik riskleri kapsayan Zurich Sigorta işyeri sigorta ürünleri aşağıda detaylandırılmaktadır:

  • Süper İşletme Sigortası: İşyerinin karşılaşabileceği yangın, hırsızlık, hukuksal problemler ve siber saldırı yanında müşterilere karşı olan sorumlulukların yerine getirilmesi için güvence sağlar.
  • Benim İş Yerim: İşyeri ile birlikte çalışanlara da güvence sunan Benim İş Yerim sigorta ürünü ek hizmetler satın alınarak hukuksal sorunları kapsayacak şekilde genişletilebilir.
  • İş Yerim Güvende: Faaliyet alanınıza yönelik gerçekleştirilen analiz sonrası sizi bekleyen tüm risklere karşı işyerinizi koruma altına alabilirsiniz.
  • KOBİ Sorumluluk Sigortası: İşyeri faaliyetinden doğan risklerin yanında çalışan ve müşterileri de güvence altına alabilirsiniz.
  • KOBİ Kimliğim Güvende: Siber saldırılara karşı işletmeyi güvence altına alan KOBİ Kimliğim Güvende sigorta paketi saldırı sonrası meydana gelebilecek zararlar sonrasındaki hukuki süreç ve sanal kimlik hırsızlığına karşı güvence sağlar.
  • KOBİ Yangın Sigortası: Şirket binası ile birlikte demirbaşları, makine ve teçhizatı, emtiaları güvence altına almayı sağlayan KOBİ Yangın Sigortası ayrıca doğal afetler ve hırsızlığa karşı güvence sağlar.
  • Otel Sigortası: Otelin deprem, yangın, sel ve fırtına gibi doğal afetlere karşı güvence sağlayarak ilgili olaylar nedeniyle yaşanan zararları karşılar.
  • Tarım Sigortaları: TARSİM A.Ş. sistemi kullanılarak oluşturulan bu üründe emeklerinizi tüm risklere karşı güvence altına alabilirsiniz.
  • Zorunlu Deprem Sigortası (DASK): Belediye sınırları içerisinde yer alan işyerlerinizin deprem sonrasında meydana gelen hasarlarını poliçe limitleri dahilinde karşılar.

Zurich Sigorta Konut Sigortaları

Zurich Sigorta’nın konut sigorta ürünleri evinizi ve eşyalarınızı meydana gelebilecek tüm zararlara karşı güvence altına alır. Evinizi ister kiracı olun ister ev sahibi, aşağıda sıralanan Zurich Sigorta konut sigorta ürünleri ile güvence altına alabilirsiniz:

  • Benim Evim: Deprem, sel, yangın ve fırtına gibi doğal afetlerin barındırdığı risklere karşı evinizi koruma altına alır. Ev sahibi olmanın yanında kiracıların da yararlanabildiği bu ürün ev hasarları dışında ev eşyalarında meydana gelebilecek hasarları karşılar.
  • Konut Eşya Sigortası: Hırsızlık ve doğal afet nedeniyle ev eşyalarınızı koruyacak olan bu ürünü ev sahipleri ve kiracılar yaptırabilir.
  • DASK: Belediye sınırları içerisinde yer alan konutları deprem hasarlarına karşı güvence altına alır. 27.09.2000 tarihi itibari ile DASK yaptırmak zorunludur.

Zurich Sigorta Taşıt Sigortaları

Zurich Sigorta’nın taşıt sigorta ürünleri otomobil ve yat için güvence sağlar. Zurich Sigorta taşıt sigorta ürünleri ile aracınızı maddi hasarlara karşı güvence altına almak için aşağıda detaylandırılan ürünlerden yararlanabilirsiniz:

  • Benim Arabam: Aracınızla karıştığınız kaza ya da aracınıza çarpılma sonucu oluşan hasarları karşılar. Zurich Sigorta’nın araç kasko ürünüdür. Araç hasarları ile birlikte size ve kazaya karışan kişilere tazminat ödemesi de poliçe kapsamında sunulur.
  • Yat Sigortası: Özel ve ticari yat ve yelkenli benzeri deniz araçlarını güvence altına alır. Çarpışma ve doğal afetler sonrasında oluşabilecek maddi zararları güvence altına alan ürün ayrıca kullanım sırasında üçüncü kişilere verilen zarar sonrası yürütülen hukuksal sürece de maddi destek sunar.
  • Zorunlu Trafik Sigortası: 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na göre zorunlu tutulan ürüne sahip olarak trafikte üçüncü kişilere vereceğiniz zararlara karşı güvence sahibi olabilirsiniz.

Zurich Sigorta Kişisel Güvenlik Sigortaları

Zurich Sigorta’nın kişisel güvenlik sigorta ürünleri gündelik hayatta sıkça karşılaşılabilen siber dolandırıcılık, kimlik bilgilerinin çalınması sonrası açılan borçlar ve kapkaç gibi maddi kayba neden olaylara karşı güvence sağlar. Zurich Sigorta’nın kişisel güvenlik sigorta ürünleri aşağıda detaylandırılmıştır:

  • Kimliğim Güvende: Günlük hayatta adınıza internet üzerinden yapılan sahte işlemlere karşı size güvence sağlayan Kimliğim Güvende ile siber saldırılara, e-ticaret dolandırıcılığına ve kart kopyalama yöntemlerine karşı koruma sağlayabilirsiniz.
  • Kredi Kartım Güvende: Kişisel eşyalarınızı ve kredi kartınızı gasp ve beklenmedik saldırılara karşı koruma altına alır.
  • Şifrelerim Güvende: Kişisel bilgilerinizin, kredi ve banka kartı şifrelerinizin çalınması ile doğabilecek maddi zararlara karşı güvence sağlar.

Zurich Sigorta Sağlık Sigortaları

Zurich Sigorta’nın sağlık sigorta ürünleri son teknoloji ile donatılmış hastanelerde göreceğiniz tedavi masraflarına karşı güvence sağlar. Cerrahi müdahale ve yatarak tedavi gibi giderleri karşılayan Zurich Sigorta sağlık sigorta ürünleri aşağıda özetlenmiştir:

  • Sağlığım Güvende: Acil sağlık problemleriniz sonucu oluşacak tedavi giderlerine karşı güvence sağlayan Sağlığım Güvende paketi ile cerrahi operasyon giderlerine karşı maddi teminatla korunabilirsiniz.
  • Sağlık Olsun: Sizinle birlikte tüm ailenizi tek bir poliçe ile güvence altına alan Sağlık Olsun paketi ile küçük sağlık problemlerinden organ nakli, kalp krizi ve felç gibi ciddi rahatsızlıklara kadar tüm sağlık giderlerine karşı güvence sahibi olabilirsiniz.
  • Seyahat Sağlık: Yurt dışı seyahatlerde zorunlu tutulan Seyahat Sağlık sigortası paketi ile yurt dışı seyahatlerinizde karşılaşabileceğiniz tüm sağlık ve tedavi giderlerinizi güvence altına alabilirsiniz.

Zurich Sigorta Hayat Sigortaları

Zurich Sigorta’nın hayat sigorta ürünleri ani kaza ve vefat durumlarında sağladığı maddi teminatlar ile sizi ve ailenizi güvence altına alır. Sizi ve ailenizi kazaların tüm olumsuz sonuçlarına karşı maddi güvence altına alan Zurich Sigorta hayat sigorta paketleri hakkında aşağıda özet bilgiye ulaşabilirsiniz:

  • Yıllık Ferdi Kaza Sigortası: Ani gelişen kazalar sonrasında meydana gelen sakatlık ve vefat durumlarında tazminat ödemesi yaparak güvence veren Yıllık Ferdi Kaza Sigortası banka kredi borçlarınızın da kapanmasını sağlar. Kaza sonrası ambulans giderleri de kapsamında yer alan paket evinizdeki tesisat arızalarının giderilmesi de dahil olmak üzere zengin içeriğe sahiptir.
  • Uzun Süreli Ferdi Kaza Sigortası: Bir yıldan uzun süreli olarak yararlanılabilen paket ile kaza sonrası sakatlık ve vefat nedeniyle tazminat alma hakkına siz ve aileniz sahip olabilirsiniz. Kaza sonrası ambulans çağırma, tesisat çağırma ve kredi borcunu kapatma gibi geniş kapsamı ile poliçeniz uzun yıllar sizi ve ailenizi güvence altına alır.
  • Ferdi Kaza Güvencem: Kaza sonrası sakatlık ve vefat nedeniyle tazminat ödemesi yanında kaza sonrası doktor müdahalesi ve ilaç giderlerini karşılayan Ferdi Kaza Güvencem ile evinizin tüm onarım ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Zurich Sigorta Büyük İşletme Sigortaları

Zurich Sigorta’nın büyük işletme sigortası sunduğu kurumsal çözümler ile pek çok farklı konuda şirketinizi güvence altına alır. Zurich Sigorta büyük işletme sigortaları ile işyeriniz için aşağıdaki paketlerden satın alabilirsiniz:

  • İnşaat Sigortası
  • Yangın Sigortası
  • Nakliyat Sigortası
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Elektronik Cihaz Sigortası
  • Makine Kırılması ve Montaj Sigortaları
  • Yönetici Sorumluluk Sigortası
  • Üçüncü Şahıs Sorumluluk Sigortası
  • Grup Ferdi Kaza Sigortası
  • Filo Kasko Sigortası
  • Ürün Sorumluluk Sigortası

ZURICH SİGORTA POLİÇE NUMARASI SORGULAMA

Zurich Sigorta’nın poliçe numarasının sorgulanması işlemi şirket müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirilebilir. TC kimlik numaranız ile 0 850 250 75 00 numarasına ulaşarak Zurich Sigorta poliçe sorgulama işleminde kullanmak üzere poliçe numarası sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Awesome post! Keep up the great work! 🙂

  2. AffiliateLabz dedi ki:

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂